avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trebuie să plătesc spitalizarea în România dacă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trebuie să plătesc spitalizarea în România dacă sunt asigurată în Italia?

Am rezidenta in Italia ,tesera sanitară italiana.Am venit de sărbători in Romania si am stat 4zile in spital cu pneumonie interstițiala.Mi a dat o factură de o mie si ceva de lei.De ce?doar nu trebuie să plătesc spitalul daca am tesera italiana?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Bunaziua, sunt studenta in anul 4 la medicina veterinara din ... timis anna timis anna Bunaziua, sunt studenta in anul 4 la medicina veterinara din Cluj si sunt insarcinata. Am dubla cetatenie: romana si italiana. Am pasaport romanesc cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte pe numele nou în urma casatoriei Maria - ioana Maria - ioana Bună ziua, m-am căsătorit anul trecut în România , acum locuiesc în italia și am rezidență și contract de muncă pe numele de fată. Cardul tesera ... (vezi toată discuția)
Buna seara. daca voi cumpara o locuinta sau un teren in italia, ... Contardo Contardo Buna seara. Daca voi cumpara o locuinta sau un teren in Italia, platind taxe si impozite pentru acestea, pot solicita imediat dupa cumparare rezidenta si ... (vezi toată discuția)