avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendarea societatii cu salariati in concediu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendarea societatii cu salariati in concediu medical si crestere copil

In cazul suspendarii societatii, ce se intampla cu contractele de munca suspendate pentru cresterea copilului, iar pentru salariatii care sunt in concediu medical cine le plateste contributiile?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
mari_ionescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer contributii angajator catre angajat ettorebariton ettorebariton bun gasit, va rog precizati ce se intampla cu contributiile angajatorului care se transfera catre angajat: sumele se vor transfera modificand contractul ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim concediu medical cod 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata MarcMarimar MarcMarimar O societate are in concediu fara plata 2/3 din salariati pe o periaoda de 2 luni .(nu au lucrari de productie deci nu au ce sa faca la munca).Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)