avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare nivel de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare nivel de salarizare

Conform anexei nr. II: FAMILIA OCUPAŢIONALĂ DE FUNCŢII BUGETARE "SĂNĂTATE ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
din Legea 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice este specificat urmatorul nota <<(3) NOTĂ:
1. Nivelul de salarizare prevăzut pentru unităţi clinice se aplică şi personalului de specialitate din direcţiile de sănătate publică.

Conform acestei note se va aplica nivelul de salarizare si la functionari publici de specialitate(inspectori sanitari) ?

Ord.824/2006 art.6 prescrie ca potrivit titlului I Sănătatea publică din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, activitatea de inspecţie sanitară de stat se exercită de către personalul de specialitate desemnat din Inspecţia Sanitară de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii Publice, precum şi de către personalul de specialitate din cadrul inspecţiilor sanitare de stat judeţene şi a municipiului Bucureşti, desemnat de Ministerul Sănătăţii Publice pentru a exercita această activitate.

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 beef72 beef72 Conform anexei nr. II: FAMILIA OCUPAŢIONALĂ DE FUNCŢII BUGETARE \"SĂNĂTATE ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ din Legea 153/2017 privind salarizarea ... (vezi toată discuția)
Spor de calculator - lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în ... Papyyy Papyyy Bună ziua lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în baza cărei legi se primeste sporul de 15% ( calculator) (vezi toată discuția)
Un asistent medical din upu , poate primi sporul de conditii ... vali m vali m Un asistent medical din UPU , poate primi sporul de conditii vatamatoare si pe cel de UPU? (vezi toată discuția)