avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere

Prin Hotărârea nr. 457/2017 de modificare si completare a normelor metodologice la Legea 114/2006 se introduce " Închirierea locuințelor se face cu respectarea prevederilor Legii nr. 114/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și în completare cu cartea a V-a titlul IX cap. V «Contractul de locațiune» din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare." ...

Deasupraapartamentului meu, in suprafata utila de 43 mp si suprafata locuibila 30 mp stau in chirie 6 persoane. ( in legea 114/1996 sunt prevazute exigentele minimae ale locuintei)

Pot sa fac o actiune impotriva contractului de inchiriere uzand de aceasta modificare a normelor metodologice de aplicare a legii 114/1996????

Alte discuții în legătură

Suprafata minima locativa ContSters290800 ContSters290800 Exista o suprafata minima locativa/persoana cand se da un imobil(apartament) spre inchiriere? Unde gasesc informatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)
Tva locuinta noua paduraruciprian paduraruciprian Am cumparat un apartament nou in urma cu 4 ani. Desi poate parea naiv, nu stiu daca a fost cu TVA 5% sau nu. In contractul de vanzare-cumparare nu am nimic ... (vezi toată discuția)