avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acord de recunoastere a vinovatiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acord de recunoastere a vinovatiei

Buna ,
In 3 martie 2017 am primit o hotarare definitiva prin care am fost condamnat 6 luni inchisoare cu amanarea aplicari pedepsei , termen de supraveghere 2 ani si si am fost obligat sa platesc suma de 10.000 de lei unei societati reprezentand daune materiale .
In termenul de supraveghere care banuiesc ca a decurs de la ramanerea definitiva a hotarari deorece nu mi sa stabilit programul de supraveghere pana in prezent mi-a fost descoperita o alta fapta savarsita inaintea ramaneri definitive a hotarari pentru care am decis sa inchei cu procurorul un Acord de recunoastere a vinovatiei in care am convenit cu procurorul la pedeapsa de 2 ani si 10 luni cu suspendare .
In conditiile de fata pedeapsa amanata din prima hotarare se anuleaza si se aplica reglementarile concursului de infractiuni respectiv instanta daca va aviza acordul (deoarece sunt in faza de instanta pentru avizare ) va adauga un spor de pedeapsa de 1/3 din cele 6 luni respectiv 2 luni .
Deoarece nu am reusit sa achit acea obligatie reprezentand plata sumei de 10.000 lei cu titlu de daune materiale societati respective as dori cu amabilitatea Dumneavoastra sa stiu daca aceasta stare de fapt imi va afecta , imi va putea compromite in instanta conventia cu procurorul respectiv pedeapsa cu suspendare .
Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
nicolaehaj, utilizator

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto categoria b alexpru2017 alexpru2017 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune cand si in ce conditii pot redobandi permisul auto. Va trimit mai jos extras din hotararea ... (vezi toată discuția)
O scurta intrebare ! - alcool la volan annonimu annonimu Buna, nu am stat sa citesc forumul... nu am timp pt asta. ma scuzati. Se da urmatoarea speta... Am condus un autovehicul si am facut un accident rutier ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Fossil30 Fossil30 Buna ziua! In urma cu 3 ani, am avut un accident prin care care masina condusa de mine a trecut cu 40 de cm linia continua intr-o curba pe sensul opus si am ... (vezi toată discuția)