avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Dupa sistemul nou de salarizare societatea plateste 2.25% din salariul brut. Societatea noastra lucreaza numai cu pensionari, suntem CAR Pensionari Sighisoara. , am dori sa stim ce nu trebuie sa plateasca un pensionar cu carte de munca din acest procent. In sistemul vechi pana la 31.12.2017, pensionarii nu plateau somaj, nu puteau merge in somaj, si 0.85% pentru concediu medical.
Am dori sa specificati ce nu plateste un pensionar din 2.25%?
Multumim pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligatia de plata a cam 2.25%pentru pensionari angajati cu carte de munca CARPENSIONARI CARPENSIONARI Confor noilor legi de salarizare societatea trebuie sa plateasca 2.25% Contributia asiguratorie pentru munca, calcalat la salariul brut. Societatea noastra ... (vezi toată discuția)
Plata somaj pentru pensionar marcelctin marcelctin Avand in vedere asa numita revoluie fiscala care... a schimbat total modul de calcul al salariilor va rog sa ma lamuriti... pentru un pensionar care lucreaza ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical cod 01 mary_catalina mary_catalina Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Este prima luna cand lucrez la salarizare si am un concediu medical initial cod 01 in perioada ... (vezi toată discuția)