avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deciziile CA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deciziile CA

Deciziile noului consiliului de administratie al unui SRL , intreprindere publica , produc efecte juridice incepand cu data constituirii acestuia sau incepand cu data obtinerii certificatului de inregistrari mentiunii de la Oficiul Registrului Comertului privind noul CA.?

Alte discuții în legătură

Intreprinderea individuala poate fi transformata srl? animis animis Ca rog daca ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea problema: O Intreprindere Individuala de poate transforma in SRL?? Din punct de vedere juridic ce pasi ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-se publica actul constitutiv in monitorul oficial? IB IB Buna ziua, Va rog sa ma informati daca se publica actul constitutiv la infiintarea unui SRL in MO. Am primit un raspuns ca se publica, dar am gasit in ... (vezi toată discuția)
Desfiintare inteprindere individuala floriflorentina floriflorentina buna ziua, am o mica problema..si a-si dori un sfat, va rog:D anum trecut am infiintat o i.individuala si nu am avut deloc activitate,iar acum a-si dori s-o ... (vezi toată discuția)