avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reținerea pensiei alimentare pe statul de plată
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reținerea pensiei alimentare pe statul de plată

Bună ziua, fosta sotulu a dus la servici hârtie să i se oprească soțului pensia alimentară direct din salar, întrebarea e dacă se poate anula acea hârtie având în vedere că nu era o hotărâre judecătorească ci au ales așa de acord comun? Soțul când a semnat nu i s-a zis că se vor trage toți banii de o dată iar el înainte îi dădea în două tranșe.

Alte discuții în legătură

Pot cere in instanta plata pensiei alimentare, eu fiind platitorul? cristibox cristibox Deoarece am divortat la notar avand copil minor,doresc sa se stabileasca prin hotarare judecatoreasca plata pensiei alimentare. La notar am stabilit toate ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ContSters67688 ContSters67688 Ce as putea face in urmatoarea situatie: Fostul sot nu a platit pensie alimentara, eu avand hotarare judecatoreasca am angajat un avocat care a trimis o hartie ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)