avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota la purtare scazuta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota la purtare scazuta

Fiului meu i-sa scazut nota la purtare in urma unui incident colectiv intre doua clase. Mai multi elevi alergau un elev in sala de sport in timpul orei de sport. Fiul meu see afla pe margine terenului intins de oarece erea scutit de la ora de sport in urma unei interventii chirurgicale. Elevul fugarit de colegi la un momentdat a satit peste fiul meu si l-a lovit in picior aproape de zona operatie. Fiul meu a fost intrebat de doi colegi ce s-a intamplat si le-a spus ca acel copil erea sa-l calce pe operatie dar l-a lovit doar in picior. Colegi lui l-au fugarit pe acel elev in urma fugareli elevul a suferit un atac de panica si a lesinat la jumatatea orei urmatoare. In urma acestui incident fiului meu

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala NegruPaul NegruPaul Anul trecut la sfarsitul lunii Septembrie,cand a terminat orele si venea acasa fiului meu i-a rupt piciorul un coleg de clasa cunoscut agresiv.La un metru de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)