avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu puericultura este suspendat de concediul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu puericultura este suspendat de concediul medical?

Am urmatoarea problema. Sunt in concediu de puericultura (15 zile lucratoare, conform legii), momentan, problema e ca am suferint o urgenta medicala in urma careia am 3 saptamani de concediu medical. Problema este ca mai aveam 4 zile lucratoare concediu de puericultura cand s-a intamplat urgenta, dar peste 3 saptamani cand se va termina concediul medical trece perioada de 8 saptamani de la nasterea copilului in care, conform legii, e OK sa iti iei concediul de puericultura. Cum se aplica legea in aceasta situatie ?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
vladxela, utilizator

Alte discuții în legătură

Curs puericultura mihailccc mihailccc Managerul de resurse umane spune ca adeverinta pentru acest curs, ca sa fie valabila, ar trebui emisa dupa ce se naste copilul, mie doctorul de familie mi-a ... (vezi toată discuția)
Important si urgent mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua . Am nascut pe data de 3 ian 2013. In concediu prenatal , am stat de la 1 nov 2012, pana in ziua cand am nascut, adica 64 zile., din cele 126 zile de ... (vezi toată discuția)
Legea 210/1999, concediu paternal Florin0684 Florin0684 Buna ziua, Conform legii 210/1999 tatal copilului are dreptul la 5 zile de concediu platite, plus un bonus de 10 zile daca fac dovada absolvirii unui curs de ... (vezi toată discuția)