avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Traditional
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Traditional

Buna ziua,
Am o intrebare cu privire la folosirea termenului "traditional" in meniul din restaurante ( de ex. "coaste de porc traditionale"). In lumina legislatiei privind produsele traditionale este necesara certificarea acestora de catre Ministerul Agriculturii (am gasit Ordinul nr. 724/1082/360/2013 privind atestarea produselor tradiționale).
Putem folosi in continuare denumire precum "Blat Traditional", "Coaste Traditionale" in meniul din restaurant avand in vedere faptul ca, nu vorbim de produse traditionale in sensul legislatiei de mai sus?
Intrebarea vine in urma unui control ANPC care sustine ca nu mai putem folosi termenul "traditional"

Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Legislatie home made montemir montemir Intentionez sa deschid un magazin home made, cu produse alimentare .Ce prevede legislatia in vigoare ? Ce autorizatii sunt necesare ? Ce contabilitate se tine ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Alegere denumire ong Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Dorim sa infiintam o organizatie non-profit si am vrea sa punem la denumire \\"Organizatia Mondiala de...\\". Se poate folosi aceasta sintagma, ... (vezi toată discuția)