avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare referent debutant dupa 1 iulie 2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare referent debutant dupa 1 iulie 2017

Buna seara!
Am urmatoarea speță- în iulie 2017 am scos la concurs intr-o casa de cultură doua posturi de referenți de specialitate, studii superioare , debutant. Mai aveam incadrați atunci 1 referent de specialitate cu studii superioare grad I A, gradația V și unul de studii medii treapta IA, gradația V. Pe debutanți i-am încadrat la nicelul celui cu studii superioare - vechime. Am primit o adresă de la debutanți că nu i-am încadrat bine deoarece în plată eu nu aveam , la momentul angajării lor un alt debutant, ci cu grad V, și că ar trebui să-i încadrez la salariul minim pe economie X coeficientul lor. Cum e corect? Mă ajutați?

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare cu privire la transformarea posturilor ... DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, Am o intrebare cu privire la transformarea posturilor intr-o primarie din Personal Contractual în Functionar Public, conform art. 406-407 din ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)