avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune antecontract

am cumparat un apartament intr-un imobil in constructie, l-am achitat integral, si am o clauza in care pot cesiona antecontractul (promisiune bilaterala) unei terte persoane la un pret stabilit de comun acord cu acela (mai mare) in aceleasi conditi ma refer la TVA

Alte discuții în legătură

Cesiune antecontract valicluj valicluj Am cumparat un apartament intr-un imobil in constructie, l-am achitat integral, si am o clauza in care pot cesiona antecontractul (promisiune bilaterala) unei ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ce nu e inca gata! OneQuestion OneQuestion Salut, Am achizionat un apartament anul trecut pe baza unui antecontract (am achitat 75% la momentul semnarii antecontractului, iar restul de 25% ramane sa ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)