avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista restrictii ale activitatii pt unele CAEN-uri ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista restrictii ale activitatii pt unele CAEN-uri ?

Buna ziua! Imi puteti spune daca o societate cu codul CAEN corespunzator, poate realiza activitati ce tin de administrarea personalului si reprezentarea in relatia cu ITM, pt firme din alte judete decat cel in care isi are sediul social? Precizez faptul ca deocamdata nu avem puncte de lucru in alte judete, eventualele raporturi contractuale cu parteneri din alte judete se vor realiza prin deplasarea la solicitant. Am trimis mesaje si la ORC si la ITM, dar deocamdata nu mi s-a raspuns. CAEN-ul autorizat este 7830_Servicii de furnizare si management a fortei de munca.
Multumesc anticipat pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Cod caen - activitate resurse umane Popa Adrian Popa Adrian Stimati colegi pentru un pfa avand ca activitate resurse umane si relatii de munca ca cod caen ar fi bun? (vezi toată discuția)
Descriere caen 7830 ianliana ianliana Stie cineva care sunt activitatile concrete la care se refera cod caen 7830 Servicii de furnizare si management al fortei de munca? Pentru desfasurarea ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane autorizat ca pfa iuliana7526 iuliana7526 Poate inspectorul de resurse umane desfasura activitate economica in mod independent pe domeniul relatii de munca si organizare. Daca da, cu ce CAEN si ce ... (vezi toată discuția)