avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine intra in reducere activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine intra in reducere activitate

Daca suntem 3 profesori de geografie la un liceu si eu m am titularizat pe 9 ore in 2014 asa fiind postul, am titulatura pe franceza si geografie, trebuie sa imi fac doar eu dosar de completare de norma? La franceza mai este o singura norma si colega are punctaj mai mare.

Alte discuții în legătură

Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)
Concurs dosare Euso Euso Buna ziua, este normal ca in concediu de vacanta intersemestriala sa se evalueze profesori in caz de completare de norma? Din cauza reducerii normei suntem 2 ... (vezi toată discuția)
Încadrare invataman? Iris Miriam Iris Miriam Prezint următoarea situație: -profesor titular din 2014 ,pe decizie am 9 ore română, 3 ore latina si 6 franceză - in ultimii 3 ani am fost ... (vezi toată discuția)