avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen PFA aranjamente florale si candy bar ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen PFA aranjamente florale si candy bar evenimente

Doresc sa infiintez Pfa cu activitate aranjamente florale si candy bar evenimente. Ce cod caen am nevoie tinand cont ca prajiturile pentru candy bar le achizitionez de la o cofetarie cu transportul lor?Ce alte autorizatii si conditii trebuie indeplinite?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea aranjamentelor ... Marina01 Marina01 Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea aranjamentelor florale pentru eveniment si nu stiu ce ar fi mai bine sa infiintez un PFA sau SRL. Pentru ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
As vrea sa înființez o afacere de tip candy bar. stefaniasoa stefaniasoa Buna ziua! As vrea sa înființez o afacere de tip candy bar. Este nevoie de un laborator pt prepararea prăjiturilor? Sau pot sa deschid pfa și sa le ... (vezi toată discuția)