avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere reconstituire drept de proprietate cf lege ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere reconstituire drept de proprietate cf lege 18/91

Buna ziua ,
Urmeaza sa derulez procedura intrarii in proprietate pentru un teren alaturat casei, cf legii 18/91 si a cererii tip primita de la Primarie, care insira o lista de documente necesare .
Unul din puncte spune asa : " ( se cer ) declaratii notariale ale vecinilor de hotar ( dupa efectuarea masuratorilor ) din care sa rezulte faptul ca imobilul este invecinat cu imob dvs, ca nu exista litigii pe hotar etc.. " . Aici am o nelamurire legata de felul masuratorilor solicitate : cine este indreptatit sa le faca si sub ce forma ? Din cate stiu, la firmele de masuratori cadastrale se solicita documentele de proprietate, adica ceea ce inca nu am si urmaresc sa obtin.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pe fond funciar --intabulare la cf dupa iesire din indiviziune prin decizie din instanta. CeciliaG CeciliaG Buna ziua , Incerc sa formulez cit mai pe scurt intrebarea mea pe \"o speta \" de fond funciar care e luuunga : Avem cazul unui teren agricol de ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Daca un vecin isi face documentatie cadastrala si nu ma cheama la fata locului, si ma deposedeaza de o parte din teren. Ce pot sa mai fac? (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara? pe cine chem in judecata Borza Borza [b]Speta>[/b] Proprietarul unui imobil are inscrisa in CF o suprafata de 230 mp in urma masuratorii facuta de un ing cadastrist in realitate este de 360 mp. ... (vezi toată discuția)