avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate aplica ordin de restrictie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate aplica ordin de restrictie?

Buna ziua! Am nevoie de ajutor!! Nu stiu cui m-as putea adresa,am avut o problema cu un baiat care acum e major la o zi de nastere acum 2 ani cand ambii eram minori,pe scarile localului m-a îmbrâncit si s-a dezechilibrat fiind sub influenta alcolului si cazand m-a tras si pe mine care am cazut toate scarile si mi-am rupt mana si era sa raman fara vedere,o luna tot ochiul stang era cu sange si vanat.De frica pt ca omul ,,are relatii,, in politie si pt ca nu voiam ca parintii mei sa aiba probleme nu am depus plangere.Dupa acest incident el a continuat sa ma caute si sa afle orice despre viata mea.El a ajuns de la a-i placea de mine la o obsesie.Mereu ma ameninta cu ceva daca nu vorbeam cu el,se lega de sora mea care e minora si spunea ca daca nu ies cu el sau nu ii raspund pe retelele de socializare ,,are grija de ea,, Timpul a trecut si chiar daca s-a legat de mine in public nu am fcut nimic.Insa problema continua,aseara nevazandu ma de 4 luni pt ca suntem la facultate s-a legat de mine la clubul din oras,ma smucea,la fel si pe sora mea si pe prietenele ei,a scuipat-o,înjura in ultimul hal si nimeni nu lua masuri.Am plecat de acolo evident dar problema e ca incepe sa imi fie frica sa ies in oras.Iar politia de aici o consider corupta,si plus de alta fac un proces verbal omul primeste o amenda apoi scapa si ma poate astepta in fata blocului cu un cutit.Mentionez ca el e forte violent si a mai avut reclamatii.Ce as putea face? Nu i am dat niciodata de inteles ca am ceva pentru el.Am o viata fara probleme si nu fac rau nimanui si apare omul asta facandu-mi rau si mai grav si surorii mele.Prietenii mei i au spus de nenumarate ori sa ma lase in pace.E ca un iubit gelos care imi scoate ochii cu ce fac si cu cine umblu dar practic inafara de incidentul acela care a fost spontan el fiind beat (el atunci a vrut sa vorbeasca cu mine eu am refuzat cand am vazut ca ma strange si s-a enervat urmand restul) noi nu am avut nimic in comun.Am incercat totusi sa sun la politie cand a dat peste mine in oras si m-a prins de piept lovindu ma usor peste fata dar a devenit agresiv verbal si m-a amenintat in timp ce sunam la 112 ca daca spun politiei o sa am probleme si eu si familia mea.Imi e frica pt ca face parte dintr-un cerc de persoane violente.Face lucrurile astea in oras pt ca aici are putere de influenta.La Cluj decand suntem la facultate nu a facut asta niciodata.Ce as putea sa fac???
Se poate aplica in cazul asta un ordin de restrictie?
Trimis de pe iPhone‑ul meu

Alte discuții în legătură

Se poate in acest caz ordin de restrictie? ContSters459634 ContSters459634 Buna ziua! Am nevoie de ajutor!! Nu stiu cui m-as putea adresa,am avut o problema cu un baiat care acum e major la o zi de nastere acum 2 ani cand ambii eram ... (vezi toată discuția)
Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
Plângere? sau ce este de făcut Mihaimihai5 Mihaimihai5 Buna ziua. M am confruntat astăzi cu o problema și as vrea sa știu ce e de făcut. In cursul zilei de azi, prietena mea a ieșit din casa(un complex de vile ... (vezi toată discuția)