avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil -a doua nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil -a doua nastere

O persoana poate sa beneficieze de idemnizatie de crestere pentru cel de al doilea copil daca,in perioada celor doi ani inainte de nasterea celui de la doilea copil are 7 luni lucrate si restul pana la 12 luni(adica 5 luni) a fost in CCC- pentru primul copil

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru concediu crestere copil fdlevente fdlevente Buna seara, am avut 16 zile de concediu fara plata, beneficiez de idemnizatia cresterea copilului daca aceste zile intra in intervalul acele 12 ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate ionela calugaru ionela calugaru Ma aflu in concediul de cresterea copilului pana la data de 2 mai 2011.Daca raman insarcinata in aceasta perioada , mai beneficiez de concediul de maternitate ... (vezi toată discuția)
IndemnizaȚie creȘtere copil merchez ioana merchez ioana Dacă am lucrat perioada 05.09.2016- 31.08.2017, apoi am avut întrerupere 3 luni, după m-am angajat de la 1.12.2017 până în prezent. Copilul se naște la ... (vezi toată discuția)