avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen venituri automat cafea
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen venituri automat cafea

Buna ziua,

Sunt proprietarul unui spatiu comercial inchiriat unei firme - salon de infrumusetare.
Pe de alta parte, am permis unei alte firme sa amplaseze un automat de cafea, langa spatiu, in afara acestuia. Automatul de cafea este conectat la reteaua de energie electrica din interiorul spatiului, si se contorizeaza consumul printr-un contor pasant, pentru a delimita consumul acestuia de cel al salonului de infrumusetare.
Pentru aceasta activitate am incheiat un contract cu firma care se ocupa de automatele de cafea, prin care eu (ca si PFA) ii permit firmei respective sa amplaseze automatul langa spatiu, ii furnizez utilitatile necesare (curent electric) iar firma respectiva imi cedeaza un procent din incasari.
Deocamdata pe PFA nu am decat CAEN 4752 deoarece desfasor o activitate de comert in alt punct decat cel de mai sus, si as dori sa va intreb, fata de cele prezentate, ce cod CAEN ar trebui sa adaug la PFA, pentru a putea inregistra in contabilitate veniturile rezultate de la automatul de cafea.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contor gaz pasant giovi_mik giovi_mik bunaziua.sunt conectat la gaz impreuna cu vecinul....adica el are contorul de gaz si io sunt alimentat dupa el ,dar nu am contor......as vrea sa imi iau un ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)