avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura cu tva primita de la un furnizor ce are codul ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura cu tva primita de la un furnizor ce are codul de tva anulat

Buna seara,

Am primit de la un furnizor ce are codul de tva anulat, insa este activ fiscal o factura ce contine si valoarea tva-ului. Furnizorul nu a fost de acord sa imi refactureze valoarea bunului fara tva si astfel sunt nevoit sa inregistrez in contabilitate factura in aceste conditii.
In aceste conditii mai am dreptul de deducere a tva-ului?
Dar valoarea fara tva a bunului, o pot deduce drept cheltuiala?
De ce alte aspecte ar trebui sa mai tin cont intr-un astfel de caz?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la incasare blondu1971 blondu1971 buna seara, in cazul in care cifra de afaceri depaseste 2.250.000 lei si sunt platitor de TVA fara drept de deducere si trebuie sa inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dpdv fiscal camicami camicami Un leasing operational cu durata de 3 ani s-a incheiat.Obiectul de leasing este un autoturism Volkswagen.S-a optat pentru cumparare,astfel ca societ.de ... (vezi toată discuția)
Refacturare utilitati chiriasi contabilitate ionela11 ionela11 Buna ziua, Pe ce cont se inregistreaza in cazul unei societati comerciale facturarea utilitatilor lunare catre chiriasi.....461 sau 758?firma care ... (vezi toată discuția)