avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil -PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil -PFA

Bună ziua. Vreau sa înființez un pfa pt deschiderea unui salon de manichiura. Eu momentan sunt în concediu creștere copil. Pt a începe activitatea la salon trebuie sa obțin autorizații care durează aproximativ doua luni. Când trebuie sa fac cerere pt întreruperea indemnizației, în momentul înființări PFA-ului sau când efectiv o sa încep activitatea (după obținerea tuturor autorizațiilor ) ?

Alte discuții în legătură

Pfa - salon coafura-frizerie-manichiura-pedichiura Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog respectuos daca se poate sa descrieti pasii+actele+cheltuielile necesare pt deschiderea si functionarea anuala (fara probleme de ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Obtinere aviz de functionare de la primarie de catre pfa Delia Cazacu Delia Cazacu Buna ziua! Sunt PFA din 2009- pe coafura, am un post inchiriat intr-un salon. In acel salon suntem 6 PFA, care am inchiriat diferite posturi de lucru (coafura, ... (vezi toată discuția)