avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot angaja pe PFA alta activitate decat a mea?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot angaja pe PFA alta activitate decat a mea?

Buna ziua,

Eu am un PFA cu codul CAEN 9602 - Coafor și alte activități de infrumusetare iar diploma mea e pe machiaj. Întrebarea mea e: pot angaja o fata la Coafor și una la Cosmetica ? Ele au diplome pentru fiecare specializare dar eu ca detinator PFA am doar pe machiaj.
Menționez ca la registrul comerțului mi-au scris in paranteza lângă codul CAEN textul "machiaj".

Va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Cod caen 9602 (machiaj) Oana Maria Covaci Oana Maria Covaci Bună seara! Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns! Tocmai am infiintat un PFA si Certificatul meu de inregistrare este pentru codul 9602- coafura ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)