avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare contabila cherestea compromisa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare contabila cherestea compromisa

Am facut proces-verbal de deteriorare a unei cantitati de cherestea , folosita ulterior ca si lemn de foc pt. centala firmei.
Cum fac scazamantul valoric in acest caz in balanta ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Tva cherestea compromisa luciamaris luciamaris Am pe stoc 250 mc cherestea cumparata ( TVA =0,taxare inversa),care datorita expunerii indelungate in aer liber s-a compromis. Nu o mai pot folosi decat ca ... (vezi toată discuția)
O factura emisa de o firma dar cu cont de persoana fizica basanti basanti Buna ziua In urma contactarii unei firme ce comercializeaza lemne de foc,m-am inteles la telefon cu persoana de contact sa-mi livreze 50msteri lemn de ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate? laviluca laviluca Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza in contabilitate factura cu achizitionarea unor puieti de plop in vederea plantarii. Se trece direct pe ... (vezi toată discuția)