avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Achizitionarea de produse accizabile
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Achizitionarea de produse accizabile

Buna seara,
Sunt un operator economic care desfasoara activitati de distributie si comercializare angro de bauturi alcoolice , produse supuse accizelor. Mentionez ca detin Atestat pentru distributie si comercializare angro de prod. supuse accizelor . Intrebarea mea este daca achizitionarea de produse accizabile ( bauturi alccolice) se face numai de la societati care figureaza cu Atesate.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu informatii privind distribuirea unor vinuri DIANACIOBANU DIANACIOBANU buna ziua!impreuna cu un prieten as dori sa distribuim din Italia in Romania niste vinuri, cafea si alimente,...am inteles de la el , ca e vb de taxa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)