avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecerea in PUG
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecerea in PUG

Am un teren situat in apropierea uni releu GSM si terenul acesta nu este trecut in PUG. Acum eu vreau sa incep demersurile ce trebuie facute pentru a-l trece in PUG (sa il trec in intravilan) si sa imi construiesc o casa acolo. Problema e ca dupa ce fac toate astea nu stiu daca imi da voie primaria sau legea sa imi construiesc casa acolo, fiind releul ala GSM vizavi de teren. Imi puteti spune daca ma restrictioneaza legea in vreun fel sau daca pot cere primariei sa mute acel stalp GSM astfel incat sa nu fiu afectat de radiatiile emise de acela?

Alte discuții în legătură

Radiatii electromagnetice assportiva assportiva Buna ziua ! Am un teren pe care vreau sa construiesc o casa, insa el este situat vizavi de un releu GSM (de semnal). Am inteles ca aceste relee emit unde ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)