avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

intrebare

Aș dori să întreb dacă o limbă străină poate fi predată într-o clasă de limbi minoritare, astfel încât profesorul să nu cunoască limba minorității în cauză? Intreb În calitate de părinte, deoarece copii nostri de nationalitate maghiara cu limba maternă maghiară învață limba franceza in scoala de la un profesor, care nu stie nici un cuvant in maghiara, si copii nu inteleg aproape nimic din limba franceza. Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Educatie - inscriere la liceu - drepturi elev ikasve ikasve Buna ziua, In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)
Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)
Copil cu retard psihic nu mai frecventeaza scoala fancsi fancsi Am o fetita de 13 ani cu retard psihic.Grad de handicap nu are . Are \'\'curriculum adaptat si profesor de sprijin\'\'. In primul an am amanat scoala, in clasa ... (vezi toată discuția)