avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Îmi poate spune cineva ce înseamnă?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Îmi poate spune cineva ce înseamnă?

În baza art. 421 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite apelul declarat de inculpatul împotriva Sentinţei penale nr. pronunţată de Judecătoria Arad, Secţia penală în dosarul nr. Desfiinţează parţial sentinţa apelată (sub aspectul conţinutului pedepselor complementară şi accesorie, precum şi al duratei pedepsei complementare) şi în rejudecare: În baza art. 66 alin. (1) lit. i) raportat la art. 68 alin. (1) lit. c) Cod penal interzice inculpatului exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pe o perioadă de 3 ani după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale rezultante. În baza art. 65 alin. (1) şi (3) raportat la art. 66 alin. (1) lit. i) Cod penal interzice inculpatului exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de la data pronunţării prezentei decizii şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale rezultante. Menţine în rest sentinţa apelată. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat pentru soluţionarea apelului, rămân în sarcina statului. Dispune plata sumei de 260 lei din fondurile MJ în contul Baroului Timiş, onorariul avocatului desemnat din oficiu, sumă care rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 01.03.2018.
Document: Hotarâre 287/2018 01.03.2018

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei ... Dan Nid Dan Nid Buna ziua. As dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei sentinte. ]n data de 23.01.2020 am primit urmatoarea sentinta ) dispune ca inculpatul sa ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu permisul in urma unei condamnari cu suspendare? DanaRadu82 DanaRadu82 Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti de condamnare la inchisoare de 1 an de zile cu suspendare in urma conducerii unui autivehicol cu a alcoolemie ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, recuperare drept de a conduce Iulian09677 Iulian09677 Daca am fost condamnat cu suspendare si ca pedeapsa complementara nu am voie sa conduc autovehicule pe o perioada de 2 ani si a trecut unu pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)