avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate trece vama în Moldova cu masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate trece vama în Moldova cu masina inmatriculata pe alta persoana decat proprietarul?

Am achizitionat de curand o masina, mai exact pe 12.02.2018.
Am facut "contract de instrainare-dobandire a unui mijloc de transport", iar acest act a fost vizat de catre organul fiscal al vanzatorului cat si de organul fiscal al cumparatorului. M-am programat pentru inmatriculare pe data de 02.05.2018(prima data disponibila) si am la dispozitie urmatoarele acte: 1. Contract de instrainare- dobandire; 2. Certificatul de inmatriculare al fostului proprietar (cu mentiune instrainat catre "mine" in data de 12.02.2018); 3. Cartea de identitate a vehiculului (in care nu sunt trecut deocamdata); 4. Act ce atesta scoaterea din evidenta a mijlocului de transport de pe numele fostului proprietar; 5. ITP; 6. Rovinieta; 7. COPIA dupa asigurarea RCA (originalul a ramas la fostul proprietar - dansul doreste sa recupereze contravaloarea acesteia in momentul in care o inmatriculez pe numele meu). As vrea sa stiu daca pot sa trec vama in Republica Moldova in situatia data, pana voi inmatricula autoturismul pe numele meu (02.05.2018 - data programarii)?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
sedrev, utilizator

Alte discuții în legătură

As vrea sa achizitionez un autoturism mai vechi si apoi sa il ... danutza33 danutza33 E posibil sa cumpar un auto mai vechi si apoi sa il revand pentru un mic profit, fara a plati RCA si impozit pe el pana il revand? Daca platesc cele de mai sus ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata pe c.m.i GXG29 GXG29 Buna ziua asa dori sa achizitionez o masina inregistrata pe C.M.I ce acte ar trebui sa fac cu aceea persoana pentru a cumpara masina . (vezi toată discuția)
Documente si etape inmatriculare vehicule cris34 cris34 am cumparat o masina de doua luni si vreau sa o trec pe numele meu.cum procedez si de ce am nevoie?stiti cam cat ar costa? (vezi toată discuția)