avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL nou infintat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL nou infintat

Pt un SRL nou infiintat se depune dec 010, daca nu are salariati . Presteaza servicii medicale. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit 2009 firma nou infiintata fara venituri amgmdv amgmdv Pentru o firma nou infiintata (decembrie2009 ), care nu a realizat venituri in 2009, trebuie calculat impozit pe profit? Din cate stiu eu firmele nou infintate ... (vezi toată discuția)
Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare fiscala srl just.rain just.rain dupa efectuarea procedurii de infiintare srl la registru comertului, care sunt formalitatile necesare in vederea inregistrarii fiscale a societatii? m-ar ... (vezi toată discuția)