avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat pentru contestare OUG 59/2017 art.VII
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat pentru contestare OUG 59/2017 art.VII

As dori să găsesc un avocat care să mă reprezinte în instanță ,sa conteste OUG 59/2017 art 7.Modificarea nepermisă a prevederilor art. 59 din leg. 223/2015, prin Articolului VII pct. 2 din OUG 59/2017, constând în eliminarea din lege a prevederii „la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat”, şi a aliniatelor ulterioare, determină DISCRIMINAREA PENSIONARILOR MILITARI ÎN RAPORT CU PENSIONARII CIVILI, cât şi cu pensionarii magistraţi, care primesc aceste drepturi, ADUCÂND ATINGERE PREVEDERILOR ARTICOLULUI 16 DIN CONSTITUŢIE: „(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.”NEACTUALIZAREA REPETATĂ A PENSIILOR MILITARE CU CREȘTEREA SOLDEI / SALARIULUI MILITARILOR/POLIȚIȘTILOR ACTIVI a dus la diferențe importante între militarii pensionați în diferite perioade.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Ionicadaniel, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensii militare stefan_a. stefan_a. Buna ziua Sunt pensionar militar din anul 2018. Inca de la prima pensie incasata am considerat ca am fost nedreptatit prin aplicarea incorecta a legislatiei ... (vezi toată discuția)
Pensie silviupodea123 silviupodea123 Bun găsit! Am fost polițist în Ministerul Afacerilor Interne. Sunt pensionar din 09 septembrie 2017,cu gradul de colonel în rezervă. M-am pensionat ... (vezi toată discuția)
Acordarea indexarii de 5,25 % pentru intreg anul 2017 Fildan Lucian Fildan Lucian Eu am iesit la pensie din cadrul MAI in data de 16.08.2017 .Doresc sa aflu daca pot ataca, si am sansa sa castig in instanta decizia Casei de pensii sectoriala ... (vezi toată discuția)