avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Beneficii donator sânge
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Beneficii donator sânge

Legea donatorului spune că se deconteaza transportul în comun cu 50% pentru o perioadă de o lună. Această lună de zile poate fi oricând sau când vreau eu? Caz concret, am donat pe data de 1.03.2018, hârtiile cu cei care au donat și doresc abonament au ajuns la caseriile asociației de transport după o săptămână pe 7.03.2018 :-( când m-am prezentat pentru ridicarea abonamentului. Mi s-a răspuns că abonamentul se ridica pe luna următoare donării, adică de pe data de 01.04.2018. De ce nu mi se eliberează cu data de astăzi?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Facilitati salariat donator Mazilu Constanta Mazilu Constanta Daca un salariat a prezentat o adeverinta din care rezulta ca a donat sange angajatorul este obligat sa ii dea o zi libera platita? Care este legea? (vezi toată discuția)
Donare sange DragosBogdan DragosBogdan Buna ziua,am donat sange intr-o zi in care eram liber de la servici si cei de la resurse umane refuza sa imi adauge o zi la concediul pe care il am,spunandu-mi ... (vezi toată discuția)
Donarea de sange si motivarea absentei de la serviciu mioara_bucur mioara_bucur Buna ziua. Am o nelamurire daca cineva ma poate ajuta ii multumesc mult. M-am prezentat in ziua de 21 .11.2013 la centrul de trasfuzii din Iasi, in vederea ... (vezi toată discuția)