avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act Aditional Clauza Confidentialitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act Aditional Clauza Confidentialitate

Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, parere, idee cei care stiti sau aveti putin abar; as dori sa inchei un act aditional cu furnizor de mobila, act care sa il oblige pe acesta sa nu divulge proiecte si schitele furnizate de mine unor terte persoane, exceptie facand o anumita societate, societate cu care urmeaza sa inchei si eu un contract de colaborare si care si ea la randul ei are incheiat un contract de prestari servicii cu acestia; precizez ca mi-ar fi mult mai usor sa nu mai intermediez eu intreaga operatiune si acestia sa comunice intre ei iar mobila sa fie furnizata pe baza planurilor si schitelor mele.
In redactare actului am cuprins urmatoarele : "S.C. _____ are obligatia ca proiectele si schitele privind......, furnizate acestora in baza colaborarii cu acestia, conform contractului de prestari servicii Nr.______, este ținută să nu le divulge și să nu le folosească în interes propriu. Încălcarea acestei obligații atrage răspunderea părții în culpă.Totodata, utilizarea sau distribuirea acestora sau a unor proiecte similare, identice sau cvasi-identice din punct de vedere estetico-functional este strict interzisa. Legislatia in materie nu se extinde si asupra colaborarii dintre S.C._____ si S.c._______"
Credeti ca e ok sau ar mai trebui sa cuprind ceva?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contract de curtaj sau de mandat? kintaregala kintaregala ca initiator al unei pagini web doresc sa închei contracte pt promovare si vanzare de servicii de publicitate prin internet pe pagina proprie. cu acesti ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Nereguli firma autorizata anre del_gf del_gf O firma autorizata ANRE mi-a executat instalatia de utilizare gaze naturale. Mai ramane sa monteze contorul si sa puna in functiune instalatia. Am platit ... (vezi toată discuția)