avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dubla impozitare salariu.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dubla impozitare salariu.

Buna ziua.
Sunt rezident roman, dar sunt salariat si sunt taxat intr-o tara cu care Ro nu are acord de evitare a dublei impuneri. Ca si perioade, muncesc sub 183 zile in statul respectiv. Angajatorul este o firma inregistrata in tara respectiva, implicit nerezidenta in Ro.
De asemeni, detin acte de la autoritatea fiscala straina referitoare la impozitul retinut acolo. Salariul mi se vireaza intr-o banca din Ro.
Intrebarea mea este: sunt sau nu impozitabil in Romania. Daca da, cu ce sarcini?
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
Raoul16, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat rezidenta fiscala crystyna2000 crystyna2000 majoritatea furnizorilor firmei la care lucrez sunt persoane juridice straine, unele activand pe teritoriul Romaniei trebuie sa le cer certificat de rezidenta ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)
Certificat de rezidenta fiscala ContSters56278 ContSters56278 In cazul unei PFA italiene care desfasoara activitati in Ro persoana prezinta in loc de certificat de rezidenta fiscala,o cerere catre Agentia ... (vezi toată discuția)