avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar de cladire concsesionar teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar de cladire concsesionar teren

in 2005 am achizitionat prin licitatie ,constructii ale unei firme de stat , aflate in complexul de productie al acestuia . am intocmit toate actele notariale asupra cladirilor iar in ce priveste terenul am incheiat contract de concesiune pe 49 de ani . S-a efectuat si un PUZ sa aprobat in consiliu local ,{terenul apartine primariei } in schimb nu s-a facut dezmembrarea terenului iar eu nu pot face cadastrarea si intabularea cladirilor si inscrierea in cartea funciara . terenul e in suprafata de 5000 mp iar pe acesta se afla mai multe constructii avand mai multi proprietari . Primaria refuza in continuare sa faca dezmenbrarea terenului . Contractul de concesiune e platit la zi . Nu am facut nici contract de superficie . Constructiile au fost edificate in anii 70 necesita reparatii iar eu nu sunt sigur ca sunt sau nu ale mele . Ce trebue sa fac sa pot intabula aceste constructii ? multumesc

Alte discuții în legătură

Plan urbanistic zonal si plan urbanistic de detaliu dco dco sunt titularul unui contract de concesiune pana in 2035, contract ce are ca obiect o suprafata de teren pe acest teren am ridicat cu autorizatii de ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren aferent cotescu cotescu Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoare problema: Am inchiriat pe termen de 10 ani un imobil de la un consiliu local. In urma actului de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de administrare operativa se transfera noului proprietar prin cumparea activelor dutadx dutadx Prin licitatia publica si Contractul de Vanzare-Cumparare din anul 2000, societatea noastra X cumpara “ACTIVUL: SECTIA din localitatea \"Y\" formata ... (vezi toată discuția)