avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autoturism in leasing
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autoturism in leasing

Un Cabinet medical a achizitionat un autoturism in leasing pentru transportul unui salariat de la si la locul de munca ,precum si aprovizionarea cu materiale necesare cabinetul.Am primit factura cu prima rata,dobanzi si comisioane-intrebarea este:care sunt chelt.dedectibile si care nedeductibile si in ce procent.

Alte discuții în legătură

Monografie contabila leasing financiar ContSters86219 ContSters86219 va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila leasing financiar.(am achizitionat un autoturism in aprilie 2011) (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)
Tva leasing si cheltuieli aferente leasingului tomozeimihaela tomozeimihaela Buna ziua. Am achizitionat in noiembrie 2008 doua masini (una pt.administrator si una pt. contabil)prin contract de leasing financiar .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)