avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantari pentru firme debutante
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantari pentru firme debutante

Buna seara, Stimate Doamne/Stimati Domni!
Impreuna cu un prieten kinetoterapeut am decis sa deschidem ub minicentru de relaxare, in Bucuresti, sector 2. Problema este ca nu avem banutii necesri si ne-am gandit sa apelam la Domniile Voastre sa ne ajutati cu tot ceea ce este necesar pentru intocmirea unui dosar de accesare fonduri nerambursabile(start-up Ntion, SRL-D, femeia manager , etc...) si a infiintarii firmei.Considerati ca ne-ati putea ajuta? Si, daca da, care sunt costurile si termenele de realizare?
Cu multumiri si deosebita stima,
Ec. Ileana-Maria Balanescu (0771.599.530, ileanabalanescu@gmail.com

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)
Debutant in afaceri,firma si cei 10000 de euro nerambursabili marius_iorga marius_iorga Mentionez ca m-am documentat vizavi de subiectul din titlu,doresc totusi sa stiu ce acte imi sunt necesare la infiintarea unui \"SRL-D\"-debutant si mai ales ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- pentru cine, pentru ce si cum? Sov Consulting Sov Consulting Deschid aceasta tema de discutie pentru ca activitatea de intocmire si implementare a proiectelor cu (co-)finantare europeana, strans legata de domeniul ... (vezi toată discuția)