avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere a copilului

Buna ziua! As dori si eu o informatie cu privire la indemnizatia de crestere a copilului.Sunt insarcinata in 6 saptamani.Data estimata pentru naștere este 26 noiembrie.Momentan sunt angajată de 2 luni dar in trecut am urmat cursurile unei școli postliceale de la data de 15 septembrie 2014 pana la data de 17 iunie 2017,examenul de finalizare a studiilor a fost susținut in data de 17 iulie 2017.Apoi m.am inscris in șomaj in septembrie2017 dar prima viza a fost pe 20 octombrie 2017. Pana pe 9 februarie 2018 am fost in șomaj si tot după data de 9 februarie si pana in prezent sunt angajata cu norma întreaga de 8 ore pe zi.Datorita faptului ca ma simt foarte rău nu as mai putea merge la serviciu deoarece fac si naveta si îmi este foarte greu iar serviciul meu este de agent vanzari si presupune multa bataie de cap pentru realizarea targhetului lunar.Va rog sa îmi spuneți daca eu pot beneficia de indemnizație pe baza statutului de eleva si șomera de anul trecut respectiv cele doua luni de angajare de anul acesta. Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru creșterea copilului AnaAna261991 AnaAna261991 Va rog sa ma scuzați ca am revenit cu întrebarea dar nu stiu la cine sa apelez pentru răspuns iar pe acest site am văzut ca oferiți informații foarte ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului AnaAna261991 AnaAna261991 Buna ziua!Va rog sa ma scuzați ca am revenit cu întrebarea dar nu stiu la cine sa apelez pentru răspuns iar pe acest site am văzut ca oferiți ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru creșterea copilului Anamaria271991 Anamaria271991 Buna ziua.Va rog ajutati.ma si pe mine cu un raspuns.Sunt insarcinata in 11 saptamani.Data estimata pentru naștere este 26 noiembrie. In trecut am urmat ... (vezi toată discuția)