avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta jocuri uz comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta jocuri uz comercial

Buna ziua!

Dupa cum spune si titlul, m-ar interesa necesarul de licente si aprobari pentru a putea deschide o sala de jocuri video pe console Xbox, PlayStation si sisteme PC. Parerile rezultate in urma studiului de caz facut de mine sunt impartite, unii spunand ca licentele normale(cumpararea acestora din magazine) ar trebui sa poata fi suficiente si pentru uz comercial, iar altii ca sunt necesare licente separate pentru a plati drepturile de autor, doar ca sunt foarte greu de obtinut, aproape imposibil.

Am observat ca mai este o intrebare similara pe forum, dar nu mi s-a parut un raspuns concret si nu am ajuns la o concluzie spe a-mi rezolva problema.

Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Deschidere sala xbox/playstation j8k3r j8k3r Buna ziua ! As dori sa deschid o sala de jocuri video pe consola (xbox sau playstation) si as vrea sa stiu in general de ce acte voi avea nevoie . Am inteles ... (vezi toată discuția)
Instalare camere de supraveghere video nod nod Buna ziua. Va rog dati-mi un feedback juridic daca puteti interpreta textul de lege pentru a sti daca voi incalca legea in cazul in care voi instala un ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)