avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Anunturi de angajare Auditor superior
Discuție deschisă în Anunturi de angajare

Auditor superior

Buna seara, as dori sa particip la un concurs pentru funcția de auditor public grad superior - funcție ce apare pe site ul ANFP ca funcție publică de executie. Urmărind arhiva concursurilor de pe ANFP nu mi e foarte clar care este punctajul minim necesar, respectiv 50 sau 70 pct ? Potrivit HG 611/2008 art.60 alin. 3, pt.functiile publice de execuție sunt necesare minim 50 pct, însă am intalnit pe site ul ANFP in arhiva concursurilor un post de auditor superior unde explicatia ANFP era ca sunt necesare minim 70 pct. (ca pentru functiile publice de conducere). Exista posibilitatea ca funcția de auditor superior sa fie asimilată funcțiilor publice de conducere ? Va multumesc anticipat pt.raspuns.

Alte discuții în legătură

Rezultat final concurs functionar public Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti in cazul urmatoarei spete: 1. la proba scrisa candidatul are un punctaj mai mare de 50 de puncte si este declarat admis 2. la interviu ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad profesional a unui auditor s_mari s_mari cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! ... (vezi toată discuția)
Conditii de participare pentru ocuparea unui post de consilier gradul 1, la o institutie publica ANDREI_oni ANDREI_oni Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca, dupa proba scrisa pentru ocuparea unui post de consilier in cadrul unei institutii publice, a doua proba se sustine cu ... (vezi toată discuția)