avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie

Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare seriozitate.

Astazi ma gandesc ca e vremea sa incercam sa propunem moderatori pentru forumurile care inca sunt moderate de unul sau doi oameni. Ma gandesc, printre altele, la forumurile dedicate Avocatilor si admiterii in avocatura (unde exista topicuri extrem de importante, de genul Admiterii in avocatura, care suscita constant interesul unui mare numar de utilizatori, de unde si contrele constante dintre acestia), Admiterii in Magistratura.. si altele.

Prin urmare, haideti sa propunem pana la 5 noiembrie, un nume de utilizator si un forum caruia i s-ar potrivi acest nume ca moderator. La fel ca data trecuta, promit sa centralizez pe 5 noiembrie aceste propuneri si sa alegem viitorii moderatori din randul numelor amintite acolo.

Multumesc anticipat pentru propuneri.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:53, 11 Noiembrie 2009
:D Propunerile mele sunt urmatoarele:
--ALEXCHICIU--sectiunea avocati si admitere in avocatura
--AVOKITTEN--sectiunea magistrati si admitere in magistratura
--NUCU$--sectiunea asigurari si probleme legate de asigurari
--EXPERTEVALUARE--sectiunea tendinte imobiliare
--R.GABI--sectiunea probleme diverse
Celor care sunt tot la fel de activi precum ei le cer scuze fiindca nu i-am nominalizat dar acestia imi vin acum in minte!:)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Eu o propun pe trope_doi - are aplomb! :)
@Alin Popescu =D>=D>=D>

cermak gruianu
Avokitten
JH- Legislatie europeana, CEDO, UE, proceduri europene
Legalmgm ( Eugen Marcov)- Probleme privind insolventa, lichidarea judiciara si falimentul
Trope_doi
Avokitten
Adutescu
Cermak Gruianu
r.Gabi- Noul Cod penal 2009, discutii si comentarii
nuku$- Asigurari, reasigurari si probleme juridice conexe
Stan petru Radu
Dl. Claudiu Lascoschi- raspunsuri in comunitate
Elena Erdei- Recuperari de creante, datorii, Probleme cu bancile ( si/ sau oriunde este nevoie). D-na Elena are o prezenta constanta pe avocatnet , o persoana plina de rafinament si eleganta, cu simtul umorului , cultivata si cu interventii si opinii pertinente .

Sunt persoane active , competente si dedicate pentru avocatnet. Desigur , si o serie de alti utilizatori ar putea fi propusi , din aceleasi considerente. Am convingerea ca asa va fi.

Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2009
ContSters47264, utilizator
Sunt pe acest forum persoane de mare calitate si de anvergura care merita sa intreprinda aceasta activitate.
Ordinea este pur aleatorie:
1."legally"-d-na consilier A.C.Margu-o persoana inteligenta,cu multa stiinta de carte si cu o dorinta enorma de a invata si de a se prefectiona.O cultura solida si cu mult talent literar.Merita multa consideratie si mult respect.-Magistrati si admitere in magistratura
2."trope_doi"- o persoana cu multe calitati,una dintre acestea,destul de rara in zilele noastre,spontaneitatea,acea"flama" de care au nevoie toti juristii pentru a se realiza profesional.-Diverse
3.d-na av.CermaK-jurist inteligent,serios,tenace,cu un insemnat bagaj de cunostinte de specialitate si nu numai.-Sa schimbam impreuna legea
4."cioan"-d-nul Ciobanu Ioan- o persoana deosebit de serioasa si un profesionist excelent,cu o mare experienta profesionala-Expertiza judiciara si extrajudiciara /probleme auto sau la Codul rutier
5.dl.Sebastian Vitta-un profesionist excelent-Expertiza judiciara si extrajudiciara/imobiliare
6."J.H."-cu multe cunostinte juridice,cu nerv si "flama",spontan si inteligent.-Legi aplicabile pentru...
7.d-na avocat Myra Vasilescu o excelenta profesionista-Legi aplicabile pentru...
Domeniile urmeaza sa le stabiliti,dar fiecare dintre toti acestia- doamne sau domni-merita din plin toata stima si tot respectul,cum de altfel merita sa se ocupe de cate ceva pe acest site,existand premizele unei activitati de calitate.
Bineinteles ca mai sunt persoane de calitate care merita sa se ocupe de aceste probleme precum Dl.av.Chiciu,Dl.Marcov,Dl.F.Plopeanu,etc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Noi propuneri pentru moderatori Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti ... (vezi toată discuția)
Propune moderatori. pana la 10 octombrie Alin Popescu Alin Popescu Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi ... (vezi toată discuția)
Forumuri noi? Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Ce forumuri noi credeti ca ar trebui sa mai infiintam in cadrul Forumului Avocatnet.ro? Ce domenii de drept si economie credeti ca sunt ... (vezi toată discuția)