avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil

Buna ziua,

Cazul meu este pe cat de simplu, pe atat de tragic pentru mine.
As dori sa stiu daca creditul cu garantie imobiliara a ajuns la executorul judecatoresc, se poate plati esalonat?
Sau ce se poate face sa nu se execute imobilul.
Precizez ca nu am primit de la banca nicio scrisoare ca vor pune scadenta pe credit, desi in contract este clar scris ca banca trebuie sa instiinteze clientul daca pune scadenta.
Va rog sa imi recomandati un avocat care ma poate ajuta in acest caz.
Scrisoarea de la executor este datata 20.04.2018. Termenul e plata este de 15 zile.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita naepot naepot Ipoteze Creditul este garantat cu ipoteca pe imobilul garantului. Titularul nu mai poate plati si ajunge la executor. Garantul este de acord cu vanazarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)