avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... un sfat ce pot face urgent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

un sfat ce pot face urgent

am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa faca esalonare, la banca m-au inteles, au facut reesalonare,dar provindetul nu a vrut, de atunci din 2015 platesc mereu la provident asa cum am spus un imprumut am achitat, mai am de dat 1400 da stiu m-am intins cu imprumutul prea mult dar din pensie trebuie sa si traiesc, acum desi platesc in fiecare luna la provident m-au amenintat la telefon ca imi trimit recuperatorii sau pune poprie pe pensie, au dreptul? si asa dupa ce opreste banca rata abia am din ce trai, cum e cu cosul zilnic? atat timp cat eu platesc in fiecare luna au dreptul sa faca poprire pe pensie daca am si rata la banca?nu am ajuns datoare ca m-am distrat dimpotriva, ce ma sfatuiti? multumesc mult

Alte discuții în legătură

Imi raspunde cineva? multumesc dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent-poprire dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident dana123456 dana123456 am facut un imprumut la provident in dec 2015 am avut unele probleme in 2016, am devenit pensionara, am vorbit cu seful de la provident in 2016 anuntand ca nu ... (vezi toată discuția)