avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren constructii case
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren constructii case

Buna seara,
Pe scurt.....am cumparat un teren cu PUZ ,PUD,etc am si extras de CF pe numele meu .Am vrut sa obtin autorizatie pentru imprejmuire si de la Primarie am aflat ca de fapt lotul meu este trecut in PUZ ca fiind teren pentru statia de epurare a apei din viitorul cartier rezidential.Pot sa imi cer banii inapoi?Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - negativ nivas nivas Urmare unui proces am obtinut o hotarare definitiva a Curtii de Apel din Constanta prin care Primaria Constanta este obligata sa imi elibereze un certificat de ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)