avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se pot evacua persoane de pe proprietate personala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se pot evacua persoane de pe proprietate personala

In anul 2008 s a construit fara autirizatie un etaj(4) pe imobilul tip bloc de 3 etaje fara acordul tuturor proprietarilor ce locuiesc in bloc,fara aprobrari de la primarie Cu tot ca am anuntat primaria de ce se intampla,indivizii care construiau desi au luat amenzi,nu au oprit lucrarile,le au terminat,au dat cele 9 apt in chirie Mentionez ca cei 2 constructori asa zisi proprietari de apt construite nu faceau si nu fac parte din asociatia de proprietari Au incercat din 2008 pana in 2014 printr un proces deschis in prima faza la civil sa incerce sa intabuleze constructia Unii proprietari si au dat acordul,eu nu m i l am dat ca si proprietar de apt si cote parti din bloc numai dupa ce platesc despagubiri M i s a cerut de judecatoare sa platesc firma sa mi masoare cotele parti pt. a stabili ce suma am de primit Procesu l au lungit ani buni la civil(intentionat),binenteles au cotizat la judecatoare+ sau inteles cu unii proprietari sa nu se prezinte la infatisari ca s o lungeasca in speranta ca pe parcurs ma va determina sa vand si sa plec din bloc,sa scape de mine sa nu plateasca nimic si sa poata intabula Au tras de timp pana in 2012 si vazand ca nu reusesc sa ma determine sa plec,din nou au pompat(mita) si culmea au transferat procesu la trib.comercial invocand un motiv aiurea Cica dintr o data dupa atatia ani de tergiversari sectia civila nu mai ii competenta sa judece procesu si il trimite la comercial Pe toata aceasta perioada astia doi falsi proprietari au dat in chirie cele 9 apt obtinand cam 2000 eu/ luna bani nedeclarati la fisc+ nu platesc nimic la proprietari Din banii obtinuti dau mita la electrica,gaz,apa sa le furnizeze fara contracte utilitati In 2014 s a dat sentinta de la comercial in care se recunoaste de judecatoare ca s a construit ilegal si am dreptu la despagubiri ~ 8000eu actualizat la cursul zilei,dar banii o sa i vad la pastile cailor,pt.ca nu au baza legala dupa care sa se hotarasca plata banilor,fiindca constructia nu exista in acte M am adresat la primarie dar nu au ce sa le mai faca,i au amendat la timpu potrivit dar au trecut 3 ani si nu nai au baza legala sa le faca ceva Atat ca constr.nu o va intabula+ nu le fac acte la indivizii care stau acolo M am dus la sct.de politie din cartier sa le cer sa vina sa faca un control la acte sa vedem cine sta acolo,sa i evacueze Raspunsuri si abureli aiurea din partea lor( si pe astia i a corupt sa stea linisti ti) Cica pers.care locuiesc in apt.si au luat angajamentu sa se intabuleze in momentul cand toti proprietarii vor fi de acord cu constructia,pana atunci CICA ei au dreptu sa locuiasca in apt.pt. ca au bagat bani in ele Am fost din nou la alt nivel al politiei sa le cer sa vina sa i evacueze Nici vorba,desi a fost vorba de cmnd pol.cluj de atunci,nu se baga pe sectoru altora,sa le distruga afacerile,si conbinatile din care strang mita pe care o dau mai sus sa si mentina postu Am anuntat ANAFU,a venit prin 2016 dar n au facut nimic,atata timp cat etaju nu exista in acte n au baza legala sa i traga la raspundere pt. Evaz.fiscala Am fost peste tot sa incerc ori sa demoleze constructia dar primaria a zis,da mi hotarare judecatoreasca,politia se face ca ploua(le convine sa incaseze lunar mita) nu misca nimic Conducerea blocului este de partea Escrocilor cu constructia nu fac nimic pt.ca le convine sa le de a si lor din cand in cand maruntis,asa ca nu mai stiu unde sa ma duc,si cum sa actionez Lupt singur cu tot sistemu corupt care pe fata i ti spune lasa te pagubas ca nu rezolvi nimic Ce ma pute ti sfatui sa mai fac sa i dau afara din bloc pe astia ce locuiesc la etj.ilegal ? In tribunal nu ma pot duce iara,pt.ca n am pe cine da in judecata,indivizii care locuiesc la acest etaj nu exista in acte,politia nu vrea sa i legitimeze ca sa am macar un proces verbal de amenda la mana ca sa pot deschide o actiune contra lor

Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Cum se pot evacua persoane ? Atacant Atacant Constructie ilegala tip etaj cu 9 apt facuta fara autorizatie pe un imobil construit legal la etj 4,bransamente ilegale,furnizare utilitati fara contracte de ... (vezi toată discuția)
Cum putem sa evacuam persoane care stau ilegal pe proprietate ? Cucuredu Cucuredu Pe un bloc de 3 etaje construit legal ,intabulat,locuit,2 indivizi dinafara blocului prin smecherie au construit inca un etaj,fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Cum putem sa evacuam persoane care stau ilegal pe proprietate ? Cucuredu Cucuredu Pe un bloc de 3 etaje construit legal ,intabulat,locuit,2 indivizi dinafara blocului prin smecherie au construit inca un etaj,fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)