avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Acelasi J, doua CUI-uri societate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Acelasi J, doua CUI-uri societate

Buna ziua,

Am fost asociata pe o firma, care apare pe mfinante.gov.ro cu aceleasi date (nume, J, adresa) dar este in acest moment listata cu doua CUI-uri diferite.
Asociatul meu (care este/ era administrator si de care nu mai stiu nimic, din pacate), din cate am fost informata, a initiat in urma cu mai multi ani demersurile pentru radiere.
Ceea ce este ciudat, ar fi ca CIF-ul original este asociat cu o societate functionala, pe care au fost facute ultimele inregistrari in ianuarie 2018 iar CIF-ul diferit indica o societate radiata din 2013.

Va rog sa ma ajutati cu clarificarea situatiei mai sus expuse, as dori sa aflu ce semnifica existenta acestor 2 CUI-uri si ce implicatii pot exista (daca este cazul).

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare cui Irina Pricop Irina Pricop Am urmatoarea situatie : 1. un contract incheiat cu o societate avand un J din 2010 siun CUI 1(CIF) tot din 2010 (din ce rezulta pe mfinante.ro si pe Recom); ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare mentiuni YogiA YogiA Buna ziua ! Am depus actele pentru schimbarea sediului social al firmei intr-un alt judet la registrul comertului din raza judetului unde va fi noul ... (vezi toată discuția)
Refacere documente constituire asociatie de proprietari cami64 cami64 Buna ziua, Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in ... (vezi toată discuția)