avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie teren ptr.persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie teren ptr.persoane fizice

Ptr.un teren de 860 mp cu destinatie industrial( a fost o societate inainte pe acest teren ) aflat in orasul Boldesti jud.Prahova,pe care in prezent nu pot face decat parcare cf.certificat urbanism ; cum pot face schimbare de destinatie teren sa il transform in teren ptr.locuinte,in conditiile in care pe acea strada sunt doar case .Mai bine zis am casa in fata,in stanga,in dreapta mea,inclusiv peste drum.Cand s-a facut PUG in 2010 toata zona a fost trecuta cu locuinte,mai putin acest teren pe care la vremea respective functiona o firma de transport.
Intrebarea finala ar fi : este sufficient un PUD sau treb.facut un PUZ si la ce primarie,in Boldesti sau la Ploiesti fiind sediul central pe Jud.Prahova ? Ce costuri presupun ? In ce interval de timp se rezolva,atat ptr.PUD daca se poate cat si ptr.PUZ ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba destinatia unui teren din sad in locuinta? Alexandra Bogdan12 Alexandra Bogdan12 Buna ziua. Detin un teren de 825 mp, care are ca destinatie SAD, curti constructii pentru dotari institutii publice si servicii. As avea doua intrebari: ... (vezi toată discuția)