avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua,

Cum trebuie sa procedez pt a obtine un certificat de concediu medical pt ziua de azi, 12 mai, fiind o zii de sambata pe care eu trebuia sa o lucrez? Departamentul de HR lucreaza doar Lu-Vi deci adeverinta cu care sa ma prezint la medicul de familie as putea-o obtine abia luni.

Cand am sunat sa anunt ca nu pot ajunge azi, mi s-a spus ca-mi vor fii taiate din orele suplimentare, deoarece pt ziua de azi nu mai pot obtine concediu medical. Este corect asa ceva? Daca te imbolnaveti in week-end cand nici mediucul de familie nici biroul de HR nu au program, ca angajat nu mai poti benefcia de concediu medical?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna seara, lucrez la o companie unde se lucreaza tot timpul ... Rzv14 Rzv14 Buna seara, Lucrez la o companie unde se lucreaza tot timpul anului ( weekend-uri si toate zilele legale de sarbatoare ). Mentionez ca totul este stipulat ... (vezi toată discuția)
Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)