avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare buletin dupa schimbare nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare buletin dupa schimbare nume

Buna ziua,

Am tot cautat pe internet, dar nu gasesc, din pacate, nicaieri informatiile de care am nevoie. Imi aduc aminte de la ultima schimbare de buletin ca se elibereaza un fel de adeverinta provizorie care sa ateste faptul ca ai deschis procedura de schimbare a C.I. Mai este asa? Si daca da, oare ma pot folosi de aceasta adeverinta pentru a cere eliberarea pasaportului simplu electronic? Mentionez ca intentionez oricum sa cer audienta pentru eliberarea buletinului in regim de urgenta, insa diferenta este de numai 3 zile intre procedura rapida si cea normala. As dori sa incerc sa estimez, cu o marja de eroare de maximum 1 zi, cand sa ma programez pentru eliberarea pasaportului electronic.

Va multumesc. :)
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Maria_Mi, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Pasaport la urgenta bobo-bogdan bobo-bogdan Astazi mi-a fost furata borseta in care aveam pasaportul . Pot obtine un altul pana maine seara , in conditiile in care eu miercuri dimineata plec in Egipt ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)