avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot afla cine tine contabilitatea unei firme?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot afla cine tine contabilitatea unei firme?

Lucrez la o companie care externalizeaza serviciile de contabilitate si incerc sa aflu ce firma se ocupa de asta. Am nevoie de bilantul pe 2017, care nu a fost inca depus, iar managera se comporta de parca ar fi secret de stat firma respectiva si bilantul.

Am probleme in a mi se accepta dosarul din cauza activitatii pe 2016, in care firma are 0 cifra de afaceri si pierderi destul de mari.

Pot afla in vreun fel cine se ocupa de contabilitate?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contabilitate la pachet cu servicii de consultanta manageriala? Sov Consulting Sov Consulting Desi nu am in obiectul de activitate prestarea de servicii contabile, expertizari contabile etc., totusi, in oferta mea si in materialele mele publicitare ... (vezi toată discuția)
Bilanț contabil Diana3432 Diana3432 As vrea sa închid srl-ul deschis in anul 2016. Problema este ca bilanțul contabil nu a fost depus in 2017, srl-ul nu mai are activitate din februarie 2017, ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)